Kundansvarig sökes till Skåne

Just nu expanderar vi och söker därför ytterligare en kollega med placering i Skåne där du kommer att arbeta med uppgifter i både Biototal och Mewab. Vill du arbeta i ett spännande företag som ligger i framkant gällande cirkulär ekonomi och där du får arbeta med att vidareutveckla och skapa nya affärer? Då kan detta vara jobbet för dig!


Kundansvarig till sommaren 2023

Vi söker en semestervikarie som kan täcka upp under ordinarie kundansvarigas semesterledighet. Ditt uppdrag innebär att du förmedlar kontakter och sköter hanteringen gällande restprodukter, framförallt slam och biogödsel, för återföring i kretsloppet. Har du en positiv inställning, förmågan att ta egna initiativ och att arbeta självständigt? 

Personalen – vår främsta resurs

Alla som arbetar på Biototal har både gedigen utbildning och praktisk erfarenhet inom lantbruk, skog, växtnäring, miljö, vatten samt inom administration av ekonomi och kretsloppsflöden. Vi har både skiftande bakgrund, utbildning och ålder. Olikheterna individerna emellan ser vi som en stor styrka. Vi står både våra kunder och partners nära och tillbringar mycket av vår tid ute i fält.

Vill du bli en i vårt gäng?

Vi har tydliga värderingar som genomsyrar vår vardag. Vår personal är stolta över att jobba här och vi känner att vi bidrar till en bättre värld.
 
Är du intresserad av att arbeta på Biototal är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till Elina Åsberg. Maila till

För dig som studerar

Söker du efter ett spännande företag att skriva ditt exjobb på? Eller letar du kanske efter en praktikplats alternativt sommarjobb? Vi på Biototal ser väldigt positivt på nya kontakter med utbildningar som går i linje med våra inriktningar. Läs mer här