Semestervikariat för säsongen 2023


Om Biototal
Biototal arbetar för hållbara lösningar mellan stad och land, där vi ombesörjer att till synes förbrukade resurser kommer till nytta i kretsloppet. Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter. Vill du arbeta i ett spännande företag som ligger i framkant gällande cirkulär ekonomi? Då kan detta vara semestervikariatet för dig!

Om tjänsten
Vi söker en semestervikarie som kan täcka upp under ordinarie kundansvariges semesterledighet. Ditt uppdrag innebär att du förmedlar kontakter och sköter hanteringen gällande restprodukter, framförallt slam och biogödsel, för återföring i kretsloppet. Ditt arbete handlar om att du koordinerar transporter, har löpande kontakt med våra lantbrukskunder och spridarentreprenörer. Vidare ansvarar du för att hålla koll på att slam sprids i rätt tid, innan tagna salmonellaprover löper ut, samt att dokumentera ditt arbete. Du arbetar huvudsakligen ute i fält och en mindre del på något av våra kontor.

Ditt arbetsområde är Södra Sverige, där våra kunder befinner sig inom framförallt regionerna Östergötland, Mälardalen, Västra Götaland och Skåne. Du erbjuds ett enklare boende då övernattningar krävs, förutsatt att du ej har eget boende på arbetsorterna. Du ges möjlighet att nyttja företagsbil i arbetet då du kommer att resa i tjänsten.

Din profil
Vi förutsätter att du som söker har tillräckligt goda kunskaper inom mark/växtagronomi för att förstå produkterna och de bakomliggande processerna för biogödsel och slam. Har du erfarenhet av arbete med någon form av koordinerande uppgifter inom transportsektorn, säljande roll, eller har arbetat inom lantbruk, är det meriterande.

Du trivs med varierade arbetsuppgifter och i en roll där du får möjlighet att lösa problem och arbeta operativt. Du har en positiv inställning, förmågan att ta egna initiativ och att arbeta självständigt. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer.

För tjänsten krävs B-körkort. Då upptagningsområdet för arbetet är Södra Sverige, kommer vi att se positivt på om du har eget boende på mer än en ort. Du blir visstidsanställd på 100% med lön enligt kollektivavtal. Introduktion sker i maj/juni av ordinarie kundansvarig och huvudsakligt arbete för dig kommer att vara i juli tom september.

Ansökan
Har du frågor om uppdraget besvaras dessa av Erika Ektander Järlesäter, Affärsområdeschef Förnyelsebar Växtnäring, tfn.073-201 01 27. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Elina Åsberg, HR-ansvarig, tfn 070-323 68 20.

Ange i din ansökan utifrån de arbetsområden där du har boende att tillgå (Östergötland, Mälardalen, Västra Götaland, Skåne). Skicka ditt CV och ansökningsbrev till där du berättar varför du är rätt person för tjänsten!

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast 2023-02-28.