Företaget

Varför Biototal?

Biototal arbetar för hållbara lösningar mellan stad och land, där vi erbjuder att till synes förbrukade resurser kommer till nytta i kretsloppet. Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter. Vårt fokus ligger på kunder och att hitta effektiva systemlösningar, med kunskap och erfarenhet inom kemi, biologi och agronomi som våra främsta verktyg. Många vill anlita Biototal, och vi växer kontinuerligt.

För oss är det viktigt att du delar våra värderingar vilket innebär att:

We are GREAT - Vi känner Glädje, Vi visar Respekt, Vi har Engagemang, Vi tar Ansvar, Vi är Trovärdiga.

Kundansvarig för Östergötland

Vi kan nu erbjuda ett spännande jobb i ett framgångsrikt bolag

I din roll som kundansvarig på Biototal är ditt uppdrag att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter inom det egna säljområdet för att säkerställa långsiktiga och lönsamma relationer. Du har förmågan att sälja produkter och tjänster på ett sätt som leder till lönsamhet samt identifiera kundbehov för att generera ökad försäljning. Du tycker om att arbeta under eget ansvar och planerar ditt eget arbete. Du förbereder själv försäljningsplaner och utför dem självständigt inom ramarna för företagets övergripande mål.

För att lyckas i rollen bör du vara en god kommunikatör som har lätt för att skapa kontakter och som har förmågan att inge förtroende hos våra kunder. Du är drivande, resultatinriktad och brinner för att göra affärer. Du har en öppen och positiv attityd samt har lätt för att ta egna beslut. Du har god IT-vana. Erfarenhet från försäljning samt av att ha jobbat i ett större affärssystem är meriterande.

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande, varierande och utvecklande arbetsuppgifter med en blandning av kund/fältbesök och administration. Tillsammans med nyfikna kollegor kommer du att vara med och utveckla vårt koncept. Vi har en bra introduktionsplan som hjälper dig igång.

Lämplig utbildning för att klara jobbet är agronom, lantmästare, agrotekniker eller liknande/praktisk erfarenhet från lantbruksnäringen. Du har goda kunskaper i svenska språket. Körkort är ett krav.

Intresserad?

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 27 maj, 2018. Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökningshandlingarna skickar du till vår HR-chef: eva.lindqvist@biototal.se

Märk ditt mail med ”Ditt namn Kundansvarig Östergötland”.

Välkommen med din ansökan!

Affärsområdeschef för Lantbruk

I din roll som affärsområdeschef på Biototal är ditt uppdrag att utveckla och sälja våra produkter som riktar sig till lantbruk. Du ansvarar för att utveckla affärsområdets processer och rutiner och har ett övergripande ansvar för att verksamheten fortlöper på ett strukturerat och resultatinriktat sätt. Du har förmågan att coacha våra kundansvariga i att sälja produkter och tjänster på ett sätt som leder till lönsamhet samt identifiera kundbehov. Du tycker om att arbeta under eget ansvar och planerar ditt eget arbete. Du förbereder själv försäljningsplaner och utför dem självständigt inom ramarna för företagets övergripande mål. I befattningen ingår såväl resor som övernattningar.

För att lyckas i rollen bör du vara en god kommunikatör som har lätt för att skapa kontakter och som har förmågan att inge förtroende hos såväl anställda som våra kunder. Du har god erfarenhet från växtodling, försäljning samt god datakunskap och är väl insatt i officepaketet. Du är drivande, resultatinriktad och brinner för att göra affärer. Du har en öppen och positiv attityd samt har lätt för att ta egna beslut. Har du erfarenhet av upphandlingar och avtalsskrivning är det meriterande.

Vi erbjuder en arbetsplats med spännande och utvecklande arbetsuppgifter. Tillsammans med kollegor kommer du att vara med och utveckla vårt framgångskoncept. Vi är prestigelösa vilket innebär att alla hugger in där det krävs.

Lämplig utbildning för att klara jobbet är du agronom, lantmästare, agrotekniker eller liknande/praktisk erfarenhet från lantbruksnäringen. Du har dokumenterad ledarskapsförmåga. Säljvana samt körkort är ett krav.

Intresserad?

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 30 april, 2018. Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökningshandlingarna skickar du till vår HR-chef: eva.lindqvist@biototal.se

Märk ditt mail med ”Ditt namn Affärsområdeschef Lantbruk”.

Välkommen med din ansökan!

Affärsområdeschef för Grön Resurs

I din roll som affärsområdeschef på Biototal är ditt uppdrag att utveckla vår jordtillverkning. Du ansvarar för att utveckla affärsområdets processer och rutiner och har ett övergripande ansvar för att verksamheten fortlöper på ett strukturerat och resultatinriktat sätt. Du har förmågan att sälja produkter och tjänster på ett sätt som leder till lönsamhet samt identifiera kundbehov för att generera ökad försäljning. Du tycker om att arbeta under eget ansvar och planerar ditt eget arbete. Du förbereder själv försäljningsplaner och framtagningen av våra produkter och utför dem självständigt inom ramarna för företagets övergripande mål. I befattningen ingår såväl resor som övernattningar.

För att lyckas i rollen bör du vara en god kommunikatör som har lätt för att skapa kontakter och som har förmågan att inge förtroende hos våra kunder. Du har erfarenhet från jordtillverkning, försäljning och är väl insatt i officepaketet. Du är drivande, resultatinriktad och brinner för att göra affärer. Du har en öppen och positiv attityd samt har lätt för att ta egna beslut

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats (placering kan diskuteras) med spännande, varierande och utvecklande arbetsuppgifter med en blandning av kund/fältbesök och administration. Tillsammans med kollegor kommer du att vara med och utveckla vårt koncept. Vi är prestigelösa vilket innebär att alla hugger in där det krävs.

Lämplig utbildning eller erfarenhet för att klara jobbet är inom jordproduktion. Dokumenterad säljvana samt körkort är ett krav. Du har också god ledarskapsförmåga.

Intresserad?

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 15 maj, 2018. Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökningshandlingarna skickar du till vår HR-chef: eva.lindqvist@biototal.se

Märk ditt mail med ”Ditt namn Affärsområdeschef Grön Resurs”.

Välkommen med din ansökan!

Sugen på att jobba med miljö- och hållbarhetsfrågor i/med ett privat bolag?

Biototal Miljösupport ska växa med personal och vi är intresserade av att träffa personer med några års arbetslivserfarenhet. Kanske har du erfarenhet från tillsynsmyndighet eller annan miljöorienterad verksamhet?

Deltid, heltid eller samarbete - vi är öppna för förslag.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!

karin.gundberg@biototal.se

42