Företaget

Varför Biototal?

Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter. Det gör vi genom att ta tillvara det som kan uppfattas som en förbrukad resurs och hitta nya områden där de kommer till nytta i kretsloppet. Vi har tydliga värderingar som genomsyrar vår vardag. Vår personal är stolta över att jobba här och vi känner att vi bidrar till en bättre värld. Vi är helt enkelt GREAT!

Vi känner Glädje, Vi visar Respekt, Vi har Engagemang, Vi tar Ansvar, Vi gör det Tillsammans.

Miljökonsult med möjlighet att påverka

Biototal Miljösupport är ett bolagiserat affärsområde inom Biototal-koncernen vars uppdrag är att erbjuda konsulttjänster inom områdena vatten, avfall, biogas och miljö.

Rollen som miljökonsult på Biototal innebär ett varierat arbete; alltifrån att vara företagets ansikte utåt till att sammanställa rapporter och utvärdera analysresultat.

I arbetsuppgifterna ingår att marknadsföra och sälja våra tjänster. Arbetet innebär stor kundkontakt, och du förväntas både skapa nya kontakter samt vårda befintliga kundrelationer. Våra tjänster är många gånger skräddarsydda vilket ställer krav på att förstå kundens behov och kunna formulera och presentera en passande lösning. Du kommer att utforma offerter och för att skapa lönsamhet i våra tjänster krävs sinne för affärer.

De flesta av våra uppdrag bedrivs i projektform där du agerar projektledare och ansvarar för att resultat levereras i utsatt tid. Uppdragen kan omfatta allt från att utbilda, informera, kartlägga, genomföra provtagning samt utvärdera analysresultat, främst åt reningsverk och biogasanläggningar.

Att arbeta på Biototal innebär frihet under ansvar och du planerar själv för det dagliga arbetet. Resor och övernattningar kan ingå.

Som medarbetare i vårt team får du vara med och utveckla verksamheten för Biototal Miljösupport, och du har stor möjlighet att påverka både inriktning för affärsområdet och utformandet av tjänster.

Vi söker en erfaren konsult som med stort engagemang och driv bidrar till att utveckla affärsområdet Biototal Miljösupport.

Du bör ha en bakgrund som agronom, civilingenjör eller miljövetare för att klara jobbet. Du ska vara en bra lagspelare men ändå klara att arbeta självständigt under eget ansvar och vara initiativtagande. Arbetet innebär mycket kundkontakt varför du bör vara utåtriktad, positiv och pedagogisk. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska ha god datavana och kunna hantera excel på avancerad nivå.

B-körkort är ett krav.

Tillträde enligt överenskommelse. Placering är öppet för diskussion, men tänkt placering är på huvudkontoret.

Intresserad? Kontakta gärna vår affärsområdeschef Karin Gundberg (karin.gundberg@biototal.se) eller HR-chef Eva Lindqvist (eva.lindqvist@biototal.se) så berättar de mer.

Välkommen med din ansökan!

Biototal-på-Nybble Dsc 0188 Personal Och Lastare