Företaget

Varför Biototal?

Biototal arbetar för hållbara lösningar mellan stad och land, där vi erbjuder att till synes förbrukade resurser kommer till nytta i kretsloppet. Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter. Vårt fokus ligger på kunder och att hitta effektiva systemlösningar, med kunskap och erfarenhet inom kemi, biologi och agronomi som våra främsta verktyg. Många vill anlita Biototal, och vi växer kontinuerligt.

Kundansvarig säljare för Västergötland

I din roll som kundansvarig på Biototal är ditt uppdrag att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter inom det egna säljområdet för att säkerställa långsiktiga och lönsamma relationer. Du har förmågan att sälja produkter och tjänster på ett sätt som leder till lönsamhet samt identifiera kundbehov för att generera ökad försäljning. Du tycker om att arbeta under eget ansvar och planerar ditt eget arbete. Du förbereder själv försäljningsplaner och utför dem självständigt inom ramarna för företagets övergripande mål.

För att lyckas i rollen bör du vara en god kommunikatör som har lätt för att skapa kontakter och som har förmågan att inge förtroende hos våra kunder. Du är drivande, resultatinriktad och brinner för att göra affärer. Du har en öppen och positiv attityd samt har lätt för att ta egna beslut. Du har god IT-vana. Erfarenhet från försäljning samt av att ha jobbat i ett större affärssystem är meriterande.

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande, varierande och utvecklande arbetsuppgifter med en blandning av kund/fältbesök och administration. Tillsammans med nyfikna kollegor kommer du att vara med och utveckla vårt koncept. Vi har en bra introduktionsplan som hjälper dig igång.

Lämplig utbildning för att klara jobbet är agronom, lantmästare, agrotekniker eller liknande/praktisk erfarenhet från lantbruksnäringen. Körkort är ett krav.

Intresserad?

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 28 februari, 2018. Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökningshandlingarna skickar du till vår HR-chef: eva.lindqvist@biototal.se

Märk ditt mail med ”Ditt namn Kundansvarig Västergötland”.

Välkommen med din ansökan!

Sugen på att jobba med miljö- och hållbarhetsfrågor i/med ett privat bolag?

Biototal Miljösupport ska växa med personal och vi är intresserade av att träffa personer med några års arbetslivserfarenhet. Kanske har du erfarenhet från tillsynsmyndighet eller annan miljöorienterad verksamhet?

Deltid, heltid eller samarbete - vi är öppna för förslag.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!

karin.gundberg@biototal.se

42