Företaget

Varför Biototal?

Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter. Det gör vi genom att ta tillvara det som kan uppfattas som en förbrukad resurs och hitta nya områden där de kommer till nytta i kretsloppet. Vi har tydliga värderingar som genomsyrar vår vardag. Vår personal är stolta över att jobba här och vi känner att vi bidrar till en bättre värld. Vi är helt enkelt GREAT!

Vi känner Glädje, Vi visar Respekt, Vi har Engagemang, Vi tar Ansvar, Vi gör det Tillsammans.

Kundansvarig säljare för Småland

I din roll som kundansvarig på Biototal är ditt uppdrag att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter inom säljområdet. Du har förmågan och drivet att sälja produkter och tjänster på ett sätt som leder till lönsamhet samt identifiera kundbehov för att generera ökad försäljning. Du tycker om att arbeta under eget ansvar och planerar ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare som kan samarbeta med övriga kollegor. Du förbereder försäljningsplaner och utför dem självständigt inom ramarna för företagets övergripande mål.

För att lyckas i rollen har du hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du har en öppen och positiv attityd samt har lätt för att ta egna beslut. Du har god IT-vana. Erfarenhet från försäljning samt av att ha jobbat i ett större affärssystem är meriterande.

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande och utvecklande arbetsuppgifter med en blandning av kund/fältbesök och kontorsarbete. Tillsammans med nyfikna kollegor kommer du att vara med och utveckla vårt koncept. Vi har en bra introduktionsplan som hjälper dig igång. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar.

Lämplig utbildning för att klara jobbet är agronom, lantmästare, agrotekniker eller liknande. Praktisk erfarenhet från lantbruksnäringen är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket. Körkort är ett krav.

Intresserad?

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 11 november 2018. Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökningshandlingarna skickar du till vår HR-chef: eva.lindqvist@biototal.se

Märk ditt mail med ”Ditt namn Kundansvarig Småland”.

Välkommen med din ansökan!

Kommande rekryteringar

Biototal växer och kommer inom snar framtid att rekrytera logistiker/transportledare samt en administratör. Båda med placering på huvudkontoret i Linköping.
Tjänsterna kommer inom kort annonseras ut med mer information så håll ögonen öppna!
Är du redan nu intresserad kontakta oss. Eller känner du någon som skulle passa, tipsa gärna!
För kontakt: HR-chef Eva Lindqvist, 0708-46 99 03

Biototal-på-Nybble Dsc 0188 Personal Och Lastare