Företaget

Varför Biototal?

Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter. Det gör vi genom att ta tillvara det som kan uppfattas som en förbrukad resurs och hitta nya områden där de kommer till nytta i kretsloppet. Vi har tydliga värderingar som genomsyrar vår vardag. Vår personal är stolta över att jobba här och vi känner att vi bidrar till en bättre värld. Vi är helt enkelt GREAT!

Vi känner Glädje, Vi visar Respekt, Vi har Engagemang, Vi tar Ansvar, Vi gör det Tillsammans.

Vägen framåt - Är du vår nya logistiker/transportledare?

I din roll som Logistiker/transportledare på Biototal är ditt uppdrag att vara behjälplig vid upphandlingar med transportfrågor samt säkra upp så att resurser för våra olika uppdrag finns tillgängliga. Du har även ett övergripande ansvar för att utveckla alla förekommande transporter inom organisationen så att minsta möjliga miljöpåverkan erhålls samt att det mest ekonomiska alternativet premieras. Du ansvarar även för att alla nödvändiga krav och bestämmelser uppfylls vid förhandlingar och förnyade avtal.

Då tjänsten är ny i bolaget har du stor möjlighet att själv utforma din tjänst.

Du är van att driva arbetet med utveckling och förändring av transportuppdrag inom verksamheten med effektivitet, kvalitet, kundkrav och affärsmässighet i fokus.

För att lyckas i rollen har du hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du har en öppen och positiv attityd samt har lätt för att ta egna beslut. Dessutom trivs du i en dynamisk miljö i högt tempo med stort utvecklingsfokus då du är orädd för nya arbetssätt och metoder.

Du stimuleras av problemlösning och arbetar tätt tillsammans med många olika delar av organisationen, vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande och utvecklande arbetsuppgifter. Tillsammans med nyfikna kollegor i ett miljömedvetet bolag kommer du att vara med och utveckla vårt koncept. Vi har en bra introduktionsplan som hjälper dig igång. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar.

Lämplig utbildning/kompetens för att klara jobbet är utbildning i logistik eller motsvarande dokumenterad erfarenhet av transportadministrativt arbete, du är vana att jobba med upphandlingar och förhandlingar och har flerårig erfarenhet av transportledning samt har god kännedom om åkeribranschen. Du har god IT-vana. Erfarenhet från att ha jobbat i ett större affärssystem är meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska språket. B-körkort är ett krav.

Intresserad? Sök nu!
Ansökningar med personligt brev och CV skickar du till vår HR-chef: eva.lindqvist@biototal.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Märk ditt mail med ”Ditt namn + Logistiker/transportledare”.

Välkommen med din ansökan!

Biototal-på-Nybble Dsc 0188 Personal Och Lastare