I Fokus

I fokus

Biototals kretsloppsgård uppmärksammad i tidning

I NTs miljöbilaga kunde man idag läsa om Biototals kretsloppsgård som håller på att byggas i Fransberg.

Biototals nytillskott

Vi välkomnar Johan Nilsson och Linnea Sund till Biototal!

Följ med Biototal till Slovakien!

Biototal bjuder in sina kunder att följa med på en kundresa till Slovakien 6-10 mars 2017. Spännande studiebesök för alla lantbruksintresserade utlovas. Boka därför datumet redan nu och vid frågor, så kontakta Erika på erika.jarlesater@biototal.se / 073-201 01 27

​BIOTOTAL - HÅLLBARHET I FOKUS​

”Det känns bra att mitt arbete fyller en liten pusselbit i det viktiga miljöarbetet som krävs för att vi ska kunna bo kvar på jorden. Vi måste bli mer resurseffektiva.”

Skördefest!

Den 6 oktober hälsar Biototal tillsammans med Danske Bank, Fyrklövern & Dataväxt in sina lantbrukskunder välkomna till Skördefest på Vreta Kluster utanför Linköping. Vi presenterar senaste nytt i branschen och minglar och avnjuter en trevlig middag. Då det är begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller! Anmälan senast 30/9 till kicki.forss@4klovern.se. Pris 150kr. Välkomna!

En perfekt plats för tillväxt

SanktKors skriver: Det är snart ett år sedan det framgångsrika växtnäringsföretaget Biototal flyttade in hos de andra gröna näringsidkarna på Vreta Kluster. Ett år som fyllts av nya kunder och branschkollegor, fler innovativa idéer, mycket affärsskapande och DI:s fina gasellutmärkelse till ett av Sveriges snabbast växande företag.

GRATTIS till reningsverket i Örebro!

Ett stort GRATTIS till VA-verksamheten i Örebro som vunnit kommunens kvalitetspris för sitt uppströmsarbete! De får priset för sitt arbete med att minska skadliga ämnen i avloppsvattnet vilket ger mindre miljögifter till Hjälmaren samt att det slam som vi på Biototal har äran att förmedla kan spridas på åkermark!

Biototals Karin Gundberg är med i senaste numret av tidningen Cirkulation

I senaste numret av Cirkulation hittar man Biototals uppströmsansvarige Karin Gundberg i samarbete med Kumla kommun i deras informationskampanj. Det känns bra att Biototal stärker kommunerna i deras arbete mot högre miljömål och ett renare kretslopp. http://www.cirkulation.com/

Biototal med i Cleantech Östergötlands film om teknikföretag

Ca 1 minut in i filmen kommer Biototal med! http://cleantechostergotland.se/, som är ett effektivt nätverk i världsklass för miljöteknikföretagen i Östergötland.